Salih Uçan Beşiktaş : Salih Uçan, Beşiktaş'ın kapısından nasıl dönmüş? - Röportaj - 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor.. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi.

Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara.

Ali Güneş'ten Salih Uçan yorumu!, salih uçan haberleri
Ali Güneş'ten Salih Uçan yorumu!, salih uçan haberleri from www.futbolingo.com
Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası.

Hem fitness hem de tempo olarak iyi.

Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı.

3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı.

Salih Uçan sürprizi! Galatasaray derken ters köşe... - F5Haber
Salih Uçan sürprizi! Galatasaray derken ters köşe... - F5Haber from i.f5haber.com
Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu.

Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Beşiktaş, Salih Uçan'la prensip anlaşmasına vardı
Beşiktaş, Salih Uçan'la prensip anlaşmasına vardı from i.trhaberler.com
Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış.

Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı salih uçan. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak?